Hoe werkt het?

Een mini figuur van je zelf maken? Nou dat is echt niet moeilijk hoor. Hier een overzicht van hoe het in zijn werking gaat.
 

Maak een afspraak via de website.

We reserveren 15 minuten voor het maken van een scan van 1 of 2 personen en 30 minuten voor 3 of 4 personen.

 

3D scan maken in onze 3D Studio

Kom langs bij onze 3D studio, hier staat onze high-tech 3D Scanner. Eigenlijk is het maken van een 3D scan niet veel anders dan een fotoshoot, alleen schieten wij geen plaatjes met 1 camera, maar met 115 camera's, allemaal precies te gelijkertijd!

Wij zullen je helpen bij het uitkiezen van een leuke pose. Tevens houden we goed rekening met wat wel en niet 3D te printen is. Na het maken van een paar opnames zullen we samen met jou de foto's bekijken en zullen we een keuze maken waarvan we een 3D beeldje gaan maken.

Onze 3D Scan is tot aan hier vrijblijvend! Ben je niet blij met de resultaten (bv. werken de kleine kids niet mee) dan kan je altijd het een andere keer nog eens proberen.

scanner

   

3D beeldje fabriceren

Wij gaan aan de slag met de door jou gekozen opnamen. Wij maken met onze high-tech software van alle 115 foto's een 3D model volledig in kleur en onze 3D kunstenaar bewerkt het beeldje, om tot een heel mooi resultaat te komen. Daarna gaan wij het 3D beeldje printen, dit duurt ongeveer 3 a 4 weken. Als het beeldje klaar is kunnen wij het opsturen, of je kunt het ophalen in onze 3D Studio.